0,00

Beeldboek Bloem en Betekenis

Beeldboek: Bloem en Betekenis: een prachtig beeldboek: op iedere pagina een echte bloem vergeleken met een bloem van vilt. Plus de betekenis van die bloemen in de bloemenwereld erbij geschreven.

Alsjeblieft, Speciaal voor jou heb ik dit prachtige beeldboek met bloemen gemaakt; Bloemen en hun betekenis. Bloemen zoals ze er in het echt uitzien en zoals be-flowerd ze uit gevoerd heeft in vilt. Kies jouw lievelingsbloem voor de gelegenheid die jij voor ogen hebt: een bruiloft, uitvaart, galafeest of als cadeautje.

Laat je me weten wat je ervan vond? Een reactie onderaan de pagina waardeer ik ook enorm.

Naast dit prachtige beeldboek, krijg je van mij wekelijks de nieuwsbrief in jouw mailbox, met allerlei tips, slimme weetje en mooie foto’s. Veel plezier ermee!

Liefs Daphne

Klik hier om beeldboek te downloaden

PS. Het kan zijn dat de link wel opent, maar dat je scherm “zwart” blijft. Onderaan de pagina staat dan: “image could not be loaded”. Klik op het plaatje en dan opent de PDF vanzelf. Lukt dit niet stuur je me dan een mail via: info@be-flowerd.nl?

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ