“Kun je in twee weken een bruidsboeket, twee ringbloemen en een corsage voor onze trouwdag maken”: vroeg Saskia in een mailtje?

Ook dat kan! Een spoedklus is mogelijk omdat heel veel bruiden al ver van te voren weten wat ze willen, waardoor ik alles kan voorbereiden. Deze bruidsbloemen kunnen dan even blijven “liggen”, als er een snelle bestelling tussendoor gevraagd wordt. Uiteraard breng ik mijn klanten daar even van op de hoogte want zij missen dan een paar dagen/ weken foto’s van hun voortgang.

Gauw aan de slag dus en dit is het resultaat: wat een prachtige trouwfoto’s heb ik weer mogen ontvangen. Dank je wel Lief bruidspaar voor jullie vertrouwen in mijn bedrijf!

De ringbloemen:

alternatief bruidsboeket

De foto’s zijn genomen door Geert de Jong van CheesWorks fotografie.

De lieve reactie van het bruidspaar in mijn mailbox was ook weer hartverwarmend:

Daphne Engelke heeft een prachtig trouwboeket gemaakt voor mijn vrouw. Vlak voor de bruiloft kwamen we op haar site terecht. Het sprak ons aan dat het boeket van duurzame materialen is gemaakt en daardoor een blijvende herinnering is. En in het echt zijn de vilten bloemen zelfs nog mooier dan op de foto. Daphne is direct voor ons direct aan de slag gegaan en heeft continu overlegd over de kleuren en de vormgeving. De bloemen en het bruidsboeket waren ruim op tijd klaar. Het was prettig dat we op Daphne  konden rekenen en het bruidsboeket is een mooi aandenken aan onze trouwdag. De vilten materialen zijn van zeer goede kwaliteit en het boeket prijkt nog steeds aan de muur van onze woonkamer. Ook heeft Daphne voor onze kinderen 2 ringbloemen gemaakt. Ook deze creaties zijn bijzonder mooi.

Marc en Saskia de Lange

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It